|
کد مطلب: 151215
يارانه سه برابر شود،بازهم مشکل مردم حل نميشود
تاریخ انتشار : 1394/02/08 11:34:29 نمایش : 1577
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: تا زماني که کشوري رونق توليد نداشته باشد، نميتوان با قانون نوشتن مشکل مردم را حل کرد، اگر هماکنون مبلغ پرداختي يارانه نقدي سه برابر شود باز هم مشکل زندگي مردم حل نميشود.
 به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، علي لاريجاني در مراسم گراميداشت هفته کارگر که در مرکز فقهي ائمه اطهار (ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: اساس و قوام جامعه ايران به بازوان ارزشمند کارگران استوار است و اين قشر ستون فقرات کشور محسوب ميشود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به حضور فعال قشر کارگر در جريان پيروزي انقلاب اسلامي، گفت: کارگران هم در شکلگيري انقلاب اسلامي نقش پر رنگي داشتند و هم در دفاع مقدس رشادتهاي بسياري از خود نشان دادند؛ پس از جنگ نيز اين کارگران جامعه بودند که چرخ اقتصاد کشور را فعال کردند.
لاريجاني تصريح کرد: طبقه کارگر وفاداري خود را به انقلاب اسلامي در طول ساليان گذشته ثابت کرده است اما بايد بپذيريم که اين قشر در شرايط فعلي زندگي سختي دارند و اين مسئله در برخي سياستگذاريهاي حوزه توليد در سالهاي گذشته ريشه دارد.
وي با اشاره به لزوم حل مشکلات متعدد جامعه کارگري افزود: زجرآورترين مسئله براي مسئولان کشور اين است که يک کارخانه و يا واحد توليدي تعطيل و عدهاي از کارگران بيکار ميشوند چراکه اين مسئله خود سرآغاز بسياري از مشکلات بعدي است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه بايد نسبت به مسائل و مشکلات کارگري حساس بود، اظهارداشت: يکي از بخشهايي که احتياج به کمک مستمر دولت از نظر تامين اجتماعي و ساير بحثهاي حمايتي دارد، بخش کارگري است.
وي با تاکيد براينکه بايد به بيمه بيکاري کارگران توجه بيشتري شود، گفت: بيمه بيکاري بايد به نوعي نهادينه شود که مسئله نگراني از بيکار شدن در خانوادههاي کارگران از بين برود.
رئيس قوه مقننه تصريح کرد: سازمان تامين اجتماعي مربوط به دولت نيست بلکه براي کارگران است به همين منظور استفاده از امکانات مالي تامين اجتماعي به هيچ وجه قابل قبول نيست، مگر اينکه براي سرمايهگذاري و سودآوري براي کارگران باشد. از سوئي ديگر تلاش نمايندگان مجلس اين است که سازمان تامين اجتماعي پشتوانه محکمي براي کارگران باشد.
وي ادامه داد: در سالهاي گذشته سازمان تامين اجتماعي هميشه به بيمارستانها بدهکاري داشت، البته اين مسئله در دوره فعلي تاحدزياد رفع شده است. براي آرامکردن تلاطم موجود در هزينههاي بخش درمان، مجلس شوراي اسلامي سال گذشته اعتبارات خوبي براي بخش سلامت در نظر گرفت و اين مسئله امسال نيز ادامه خواهد يافت.
لاريجاني خاطرنشان کرد: بيمه کارگران ساختماني و قاليبافان از جمله مسائلي است که در مجلس و وزارت کار بايد توجه ويژهاي به آن شود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به وضعيت توليد در سطح کشور گفت: تا زماني که کشوري رونق توليد نداشته باشد نميتوان با قانون نوشتن مشکل مردم را حل کرد، اگر هماکنون مبلغ پرداختي يارانه نقدي سه برابر شود باز هم مشکل زندگي مردم حل نميشود. بايد توجه داشت که اقتصاد صدقهاي هيچ عزتي براي کشور ندارد. دولت قبل متاسفانه به جاي پرداختن به مسئله توليد به اقتصاد صدقهاي اهميت ميداد.
وي در ادامه سخنانش با بيان اينکه يکي از اقدامات مهم دولت يازدهم کاهش تورم بود، تاکيد کرد: کاهش تورم سبب رونق توليد و سرمايه گذاري ميشود، اما عليرغم اين مسائل همچنان در مسئله رکود مشکل داريم. بايد توجه داشت که دولت از نظر اقتصادي سياستهاي درستي را پيش گرفته چراکه بزرگترين مسئله کشور رونق توليد است و بايد براي تحقق اين مسئله تلاشها ادامه پيدا کند.
لاريجاني با اشاره به بخشي از سخنان مقام معظم رهبري که حضور در اقتصاد را مانند جهاد في سبيل الله دانستهاند، گفت: در شرايط فعلي مهمترين و بزرگترين فعاليت جهادي شرکت در رونق توليد کشور است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تصويب لايحه خروج از رکود در مجلس شوراي اسلامي عنوان کرد: دغدغه اصلي کشور گرهگشايي براي سرمايهگذاري مردم است، به طور حتم با حضور مردم و سرمايهگذاري آنها مشکل ايجاد شغل و تامين معيشت کارگران رفع خواهد شد و بايد در زمينه توليد وفاق عمومي به وجود آيد.
وي ادامه داد: گاهي بحثهاي سياسي و حاشيهاي سبب فراموشي موضوعات اصلي ميشود اما مسئله مهم براي خدمت به کارگران و انقلاب اسلامي رونق توليد است و بايد توجه کرد دعواهاي سياسي خدمت به انقلاب نيست.
لاريجاني با بيان اينکه در کشورهاي داراي دموکراسي اختلاف نظر وجود دارد، گفت: در شرايط کنوني و بهدليل شرايط سخت اقتصادي بايد برادرانه بر موضوع آباداني کشور تمرکز کرد و قاعدتاً مسئلهاي مهمتر از آن وجود ندارد. بايد توجه داشت که رونق توليد در گرو وفاق عمومي است و تا زماني که وفاق در جامعه شکل نگرفته اقتصاد سامان پيدا نميکند.
وي با بيان اينکه آرامش دروني جامعه سبب رونق اقتصاد ميشود، تصريح کرد: دولت يازدهم براي تشکيل فضايي آرام تلاشهاي فراواني انجام داده تا مردم به آينده اميدوار باشند. همچنين جريانهاي مختلف سياسي نبايد به محض بروز اختلاف نظر آن را به مشاجره تبديل کنند. اگر ما مسئوليت شناس هستيم، بايد ارادهها را به سمت تلاش و آباداني معطوف کنيم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در خاتمه با اشاره به تلاشهاي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي براي رفع دغدغههاي کارگران خاطرنشان کرد: نمايندگان مجلس نيز در کنار اين وزارتخانه براي بهتر شدن زندگي کارگران تلاش خواهند کرد.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|